Cadeaubon

Op zoek naar een perfect en origineel cadeautje? Zoek dan niet verder! Mevrouw Pollewop helpt je graag met jouw cadeauwens. Zo heeft Mevrouw Pollewop verschillende kaartjes die verzonden kunnen worden, maar ook knuffeltjes.

Maar het ultieme cadeau van Mevrouw Pollewop is natuurlijk de unieke cadeaubon met spetter-kwaker.. Ben je benieuwd? Kijk hieronder dan snel naar de voorbeelden en lees verder voor de mogelijkheden!

Mevrouw Pollewop - Cadeaubon
12ca76af-ec37-4cde-8758-d2f70e27f7d0

Hoe werkt het?

Als je een cadeaubon bestelt bij Mevrouw Pollewop krijg je naast de papieren cadeaubon en gaaf cadeautje erbij. Een cadeautje geven is zoveel leuker als het er leuk uit ziet! Daarom zit er bij elke cadeaubon vanaf €15,- een spetter-kwaker (badeendje) met een tijdelijk verblijf (glazen pot met water) bij. En deze pak ik uiteraard in als een écht cadeautje! De cadeaubon wordt geleverd met een persoonlijke boodschap voor de gever. Hier staat onder andere op beschreven hoe je de spetter-kwaker het beste kan verzorgen.

Om de betaling en levering zal de betaling per betaalverzoek voldaan kunnen worden. De levering spreken we samen af! In de omgeving van Beetsterzwaag wordt de cadeaubon kosteloos thuisbezorgd. Maar dit gaat natuurlijk altijd in overleg.. Helaas gaat verzenden van de pot per PostNL niet, aangezien de spetter-kwakers niet graag op de kop vervoerd worden. Maar in overleg komen we er altijd uit, alternatieven genoeg!

Enthousiast geworden? Bestellen kan via onderstaand contactformulier!

Cadeaubon Mevrouw Pollewop
Mevrouw Pollewop - Cadeaubon