Cursus babymassage

Speciaal voor moederdag biedt Mevrouw Pollewop nu de cursus babymassage privé aan! Lekker genieten met zijn drietjes van de volle aandacht en jullie kleintje! De cursus bestaat uit vier bijeenkomst van ongeveer één uur. Tijdens de cursus babymassage leer je (opbouwend) een complete babymassage te geven aan jullie topper.

Een van jullie kan oefenen op jullie eigen baby en voor de ander is er een speciale oefenpop beschikbaar. Op zo’n zelfde soort pop doe ik de massage ook voor! 

Na afloop van de cursus kunnen jullie een complete Shantala babymassage geven! Jullie krijgen een flesje olie mee en Pollewop massage reminder op papier.

De cursus wordt gegeven bij Mevrouw Pollewop of bij jullie thuis als jullie in de omgeving van Beetsterzwaag wonen. De speciale Moederdag prijs is €100,-! En… ik maak natuurlijk een mooie cadeaubon met een toffe verpakking die je op Moederdag kan geven!

Ben je nieuwsgierig naar nog meer informatie of wil je het meteen regelen? Vul dan het contactformulier hieronder in!

 

Cursus babymassage Moederdag

Laat dit veld blanco

Laten we er samen een onvergetelijke moederdag van maken!

Cursus Babymassage

Samen een privé cursus babymassage voor Moederdag? Dus een cadeau waar jullie allemaal van kunnen genieten? Kies voor de moederdagactie!

Nú voor € 100,-!

Cadeaubon

Nu speciaal voor moederdag een cadeaubon ter waarde van één complete floatsessie, prachtige kaart van Post van Suus en een lekkernij!

Speciaal voor Moederdag € 60,-.

Moederdagpakket

Jullie kindje geboren in jullie hart maar (nog) niet vanuit de buik? Of is jullie kindje een sterretje geworden? Mevrouw Pollewop maakt in overleg met jou een Moederdag pakket op maat!
Prijs wordt samen afgesproken!