Corona

Wat leven we in een bizarre tijd hè? Het Corona virus heeft er voor gezorgd dat we veel van onze activiteiten en uitjes hebben moeten staken. Onwijs vervelend maar natuurlijk gaat veiligheid voor alles. Wij zijn Mevrouw Pollewop – Baby Spa midden in de Corona pandemie begonnen en dus hebben we bij de start van onze onderneming op alle vlakken rekening kunnen houden met de Corona-maatregelen. Ik hoor jullie denken, hoe dan? Ik zal jullie meenemen in de Corona-maatregelen bij Mevrouw Pollewop –  Baby Spa.

Mevrouw Pollewop heeft een totale oppervlakte van 80 m2. Deze ruimte is opgedeeld in een wellness gedeelte en een voedings- en ontvangstruimte. 

Vanaf 15 minuten voor de aanvangtijd van jullie afspraak zijn jullie welkom. Jullie bellen aan bij ons pand zodat ik jullie kan ophalen en kan meenemen naar de ruimte van Mevrouw Pollewop. Bij binnenkomst is direct de gelegenheid om jullie handen te desinfecteren. Dit is verplicht om voor iedereen een zo veilig mogelijke omgeving te creëren.

In de voedings- en ontvangstruimte kunnen jullie rustig even wennen aan de omgeving en jullie kindje eventueel nog even voeden of verschonen. Natuurlijk staat hier een lekker kopje koffie of thee voor jullie klaar..

Op de afgesproken tijd neem ik jullie mee naar de wellness ruimte. Ik heb er voor gekozen om in ieder geval tijdens de Corona tijd maar één baby met zijn of haar begeleiders in de wellness toe te laten. Zo kies je bij een ‘gewone’ floatsessie altijd voor een privé sessie. 

Kiezen jullie voor een vriendjes date? Dan plaatsen wij tussen de massage plekken en baby spa’s een doorzichtig scherm, tenzij de baby’s uiteraard uit hetzelfde huishouden komen! Wij vragen jullie dan ook, als jullie niet uit hetzelfde huishouden komen anderhalve meter afstand tot elkaar te bewaren.

Aan het einde van de sessie is het mogelijk om via een aparte uitgang de wellness ruimte te verlaten. Ook is het mogelijk, wanneer je je kindje nog wil voeden, via de ontvangstruimte Mevrouw Pollewop te verlaten.

Ik wil jullie vragen wanneer jullie door de ruimtes bewegen om een mondkapje te dragen. Zodra jullie lekker zitten of aan het masseren zijn mag het mondkapje natuurlijk af. Wanneer ik de neckfloat bij jullie kindje om doe en wanneer ik het kindje laat wennen aan het water zal ik een mondkapje dragen maar wil ik jullie vragen dit ook te doen.

Daarnaast is het goed om te weten dat ik jullie gegevens enige tijd opsla omdat dit vanuit de RIVM-richtlijnen gevraagd wordt. Ook sturen we jullie de dag van te voren een aantal vragen om te checken of jullie ‘fit to float’ zijn!

Zo kunnen we allemaal op een zo veilig mogelijke manier floaten!