Mevrouw Pollewop Cadeaubon

Cadeaubon

Op zoek naar een verrassend en origineel cadeautje? Zoek dan niet verder! Mevrouw Pollewop helpt je graag met jouw cadeauwens. Zo heeft Mevrouw Pollewop verschillende kaartjes die verzonden kunnen worden, maar ook knuffeltjes.

 

Maar het ultieme cadeau van Mevrouw Pollewop is natuurlijk de unieke Mevrouw Pollewop cadeaubon met spetterkwaker. Ben je benieuwd? Kijk hieronder dan snel naar de voorbeelden en lees verder voor de mogelijkheden!

Hoe werkt het?

Als je een cadeaubon bestelt bij Mevrouw Pollewop krijg je naast de papieren cadeaubon en gaaf cadeautje erbij. Een cadeautje geven is zoveel leuker als het er leuk uit ziet! Daarom zit er bij elke cadeaubon vanaf €25,- een spetterkwaker (badeendje) met een tijdelijk verblijf bij. Het tijdelijke verblijf is een pot met decoratie zand. Eerder zat de spetterkwaker in water, maar helaas sommige kwakers konden nog niet goed zwemmen. Daarom kiezen we voor veiligheid en staan alle spetterkwakers nu op het droge! En deze pak ik uiteraard in als een écht cadeautje! 

 

 De spetterkwaker cadeaubon is op afspraak en bestelling af te halen! Wil jij graag een spetterkwaker laten verzenden? Neem dan even contact op om te kijken wat mogelijk is!

 

 Enthousiast geworden? Bestellen kan via onderstaand contactformulier!

Bestel hier de Mevrouw Pollewop-cadeaubon!

Laat dit veld blanco