Afspraak maken

Ben jij er ook klaar voor om samen met jouw spetter te komen floaten? Boek dan snel en eenvoudig jouw afspraak in via de digitale agenda. Lukt het niet via de agenda of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Afspraak maken bij Mevrouw Pollewop

Afspraak maken bij Mevrouw Pollewop

Veelgestelde vragen

Floaten er meerdere kindjes tegelijk?

Nee! Wanneer jij kiest voor een floatsessie hebben jullie de gehele baby spa tot jullie beschikking en zullen er geen andere ouders en kindjes aanwezig zijn. Ook bij een Vriendjesdate zijn jullie alleen samen in de baby spa.

Hoe warm is het water?

De temperatuur van het water is tussen de 35 en 37 graden. Het water bevat geen chloor.

Wat moet ik meenemen?

Neem je luiertas en eventueel een extra voeding mee naar de afspraak. Een zwemluier, hydrofiele doeken en een badcape liggen al voor je klaar! Maar je mag natuurlijk altijd een zwembroek of badpakje meenemen voor jouw spetter.

Ik heb een cadeaubon, moet ik dit van tevoren aangeven?

Het is niet nodig om vooraf aan te geven dat je in het bezit bent van een cadeaubon. Tijdens de afspraak verrekenen we deze.

Is Mevrouw Pollewop rolstoel toegankelijk?

Mevrouw Pollewop is rolstoel toegankelijk en er is ook een rolstoelvriendelijke toiletgelegenheid.

Kan ik parkeren bij Mevrouw Pollewop?

Je kunt bij Mevrouw Pollewop voor de ingang parkeren én parkeren is gratis.

Wanneer mag een kindje niet komen floaten?

- Als de navel nog niet goed geheeld is;
- Binnen 48 uur na een vaccinatie;
- Koorts;
- Open wonden;
- Infecties.

* Heeft jouw kindje hart en/of vaatziekten of geopereerd aan het hartje? Overleg dan met jullie arts of jullie kindje mag komen floaten.

Wat zijn de kosten?

Een floatsessie kost € 55,- en een Vriendjesdate kost € 100,-.

Mogen broertjes en/of zusje meekomen?

Jazeker, er is genoeg ruimte (en speelgoed) om te zorgen dan broertjes en/of zusje een fijne tijd hebben tijdens de floatsessie. En als ze willen mogen ze zelfs helpen.

Ik zie veel foto's op sociale media voorbij komen, is dat standaard?

Nee! Voor elke sessie vraag ik of het akkoord is dat ik foto's maak en of ik deze mag gebruiken sociale media. Wil jij wel graag foto's maar wil je niet dat ze op sociale media geplaats worden? Geen probleem, dan ontvang jij een linkje waar alleen jij ze kunt downloaden.

Geboekt! En nu?

Na het maken van een afspraak ontvang je een bevestiging per e-mail. De dag voor de afspraak ontvang je een afspraak-reminder en een locatiebeschrijving. En dan zie ik je snel!

Tot snel!